Sava v Point S

Sava_logo-730x3001536221602.jpg

Sava je eden največjih in najuspešnejših proizvajalcev pnevmatik v Srednji Evropi, ki ima v svoji ponudbi veliko izbiro pnevmatik za osebna vozila, vozila SUV ter lahka tovorna in tovorna vozila. Savine korenine so se iz majhne dežele Slovenije razrasle po celi Evropi in še dlje.
Pnevmatike Sava izdelujejo v več evropskih tovarnah. Še vedno pa jih veliko naredijo v Savini tovarni v Sloveniji, ki je najsodobneje opremljena ter usmerjena v proizvodnjo letnih in zimskih pnevmatik visoke kakovosti za osebna vozila.

 

Pnevmatike evropske kakovosti

Ob nakupu pnevmatik Sava veste, da ste dobro izbrali; izbrali ste kakovost, ki ima korenine v evropski dediščini, njena gonilna sila pa je Goodyearova tehnologija. Kakovost Save je na voljo po razumni ceni in ob dobrih zmogljivostih pnevmatik. Mirne vesti ste lahko prepričani, da ste opravili ugoden nakup.
Pnevmatike Sava proizvaja visoko usposobljeno in izkušeno osebje ob pomoči najnaprednejše proizvodne opreme. Pred odpremo po Evropi vse pnevmatike Sava prestanejo kontrolne preskuse kakovosti v slovenskem proizvodnem obratu. Tako ste lahko prepričani, da vsaka pnevmatika, ki jo kupite pri Savi, ustreza strogim standardom kakovosti, ki družbi omogočajo, da vsaki prodani pnevmatiki samozavestno priloži tudi jamstvo za kakovost Sava.
Vse pnevmatike Sava za osebna vozila imajo garancijo za izdelavo, material in zasnovo skladno z garancijskimi pogoji za pnevmatike Sava EMEA. Garancijske pogoje, ki se uporabljajo v določeni državi, lahko na zahtevo dobite pri prodajalcih pnevmatik v posameznih državah.
Vse pnevmatike Sava za osebna vozila imajo garancijo za izdelavo, material in zasnovo skladno z garancijskimi pogoji za pnevmatike Sava EMEA. Garancijske pogoje, ki se uporabljajo v določeni državi, lahko na zahtevo dobite pri prodajalcih pnevmatik v posameznih državah.

 

Oplemenitena s tehnologijo goodyear

Proizvodni obrat Sava v Kranju, v Sloveniji, je med najnaprednejšimi obrati za proizvodnjo pnevmatik v Evropi. Tu se po najsodobnejši tehnologiji proizvajajo večinoma visokozmogljive in zimske pnevmatike, in to ne samo blagovne znamke Sava, ampak tudi drugih Goodyearovih znamk srednjega in višjega razreda.
Letno v Savini tovarni v Sloveniji proizvedejo okrog osem milijonov pnevmatik. Skoraj enako število pnevmatik Sava se vsako leto tudi proda po vsem svetu. Sava ima v Evropi več kot 1600 zaposlenih.

 

Distribucijski center v kranju

Objekt je bil zgrajen leta 2002 in ima 17.100 m2 površine, služi pa tudi kot glavni distribucijski center za jugovzhodno Evropo, v katerem je prostora za milijon pnevmatik za osebna vozila. Izgradnja distribucijskega centra je velikega pomena za nadaljnji razvoj podjetja na trgu, krepitev njegovih konkurenčnih prednosti in izkoriščanje tržnih priložnosti.

 

Kje lahko kupite zimske pnevmatike Sava?

Letne pnevmatike Sava so na voljo samo v centrih Point S. Poiščite svoj najbližji servisni center Point S e rezervirajte svoj te

No stress with PointS
 • icon-tire1509973988.png
  OBLJUBA 1

  Point S mreža združuje najboljše strokovnjake na področju vulkanizerstva in servisiranja vozil, s konkurenčnimi cenami, garancijo na opravljene storitve in transparentno storitvijo v skladu z mednarodnimi standardi.

 • icon-quality1509973987.png
  OBLJUBA 2

  V Point S boste deležni vrhunske storitve menjave pnevmatik, svetovanja in servisa, ne glede na to, kateri Point S boste obiskali

 • icon-chrono1509973987.png
  OBLJUBA 3

  V Point S se zavezujemo, da celoten proces menjave pnevmatik na vašem ne bo trajal dlje kot eno uro (od sprejema v delavnico)!

Nalagam. Prosimo počakajte
Point S z uporabo piškotkov optimizira zasnovo in delovanje naše spletne strani. Če nadaljujete z obiskom naše spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o naših piškotkih in kako jih uporabljamo. Nadaljuj