Point S – popoln servis za vaše vozilo!

service1526395219.jpg

Point S je specializiran za vulkanizerske in servisne storitve za vsa vozila. Zakaj ne bi izkoristili prednosti, ki vam jo servisni centri Point S ponujajo? Združite zamenjavo oziroma nakup novih pnevmatik s servisom in tako časovno prihranite ter se od nas odpeljete popolnoma brez skrbi.

 

Servis izpušnega sistema

Naši tehnično usposobljeni strokovnjaki vam bodo svetovali in opravili popravilo oziroma zamenjavo dela ali celotnega izpušnega sistema. Ta je pomemben za pravilno delovanje motorja vašega vozila, ekološko ustreznost ter tehnično brezhibnost. 

 

Servis zavornega sistema

Zavorni sistem je ključnega pomena za varno vožnjo. Ne glede na vzrok vašega obiska v servisni delavnici, je priporočljivo, da strokovnjak vsakič preveri zavorni sistem vašega vozila. V primeru kakršnih koli pomanjkljivosti ali napak vam bomo ustrezno svetovali in predlagali najboljšo rešitev. 

 

Vzdrževanje in popravilo klimatskih naprav

Klimatska naprava v vozilu zahteva redno vzdrževanje. S tem se izognemo večjim okvaram in stroškom. Naši centri Point S so opremljeni in usposobljeni za popoln servis klimatske naprave. 

 

Menjava olja

Redna menjava olja in oljnega filtra agregatu zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Zaupajte našim strokovnjakom, ki vam bodo znali svetovati in izbrati najbolj primerno olje za motor vašega vozila. 

 

Menjava blažilnikov

Strokovnjaki v naših servisih Point S so usposobljeni za diagnosticiranje in popravilo vseh vrst težav, povezanih z vzmetenjem vozila. Če med vožnjo občutite pretirano nihanje vozila, nemirnost ali se vozilo med vožnjo kakor koli nenavadno obnaša, ne čakajte in čim prej obiščite servis. 

 

Tehnični pregled vozila

Da se boste na redni tehnični pregled vozila odpravili brez skrbi, obiščite enega od naših Point S servisov po vsej Sloveniji. Vozilo bomo pregledali in vam ob ugotovljenih morebitnih napakah ustrezno svetovali ter vam predstavili rešitve za odpravo teh napak. Vse za popolno izkušnjo – brez stresa!

 

Poiščite svoj najbližji servisni center Point S!

No stress with PointS
 • icon-tire1509973988.png
  OBLJUBA 1

  Point S mreža združuje najboljše strokovnjake na področju vulkanizerstva in servisiranja vozil, s konkurenčnimi cenami, garancijo na opravljene storitve in transparentno storitvijo v skladu z mednarodnimi standardi.

 • icon-quality1509973987.png
  OBLJUBA 2

  V Point S boste deležni vrhunske storitve menjave pnevmatik, svetovanja in servisa, ne glede na to, kateri Point S boste obiskali

 • icon-chrono1509973987.png
  OBLJUBA 3

  V Point S se zavezujemo, da celoten proces menjave pnevmatik na vašem ne bo trajal dlje kot eno uro (od sprejema v delavnico)!

Nalagam. Prosimo počakajte
Point S z uporabo piškotkov optimizira zasnovo in delovanje naše spletne strani. Če nadaljujete z obiskom naše spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o naših piškotkih in kako jih uporabljamo. Nadaljuj