Pravila nagradne igre

michelin-logo-banner-new1602145192.jpg

 

 

 

 

1. člen: Organizator:

 

Organizator nagradne igre je Špan d.o.o., Tržaška 547, 1351 Brezovica pri Ljubljani, ID za DDV: SI89996950

 

2. člen: Namen nagradne igre:

 

Organizator objavlja nagradno igro z namenom povečevanja prodaje pnevmatik "Michelin" in povečanje prepoznavnosti podjetja.

 

3. člen: Trajanje in potek nagradne igre:

 

Nagradna igra poteka od srede 28. oktobra 2020 do torka 10.novembra 2020, na Facebook strani Point-S Slovenija. Kandidati imajo možnost za sodelovanje v nagradni igri od 29.10.2020 do 10.11.2020 do polnoči. Nagradna igra se zaključi z razglasitvijo nagrajencev v petek 13.11.2020 na spletnem mestu

 

https://www.facebook.com/pages/category/Automotive--Aircraft---Boat/Point-S-Slovenija/

 

4. člen: Udeleženec nagradne igre:

 

Sodelujoči s sodelovanjem v nagradni igri sprejema pravila in se strinja, da bodo njegovi podatki v primeru izžrebanosti objavljeni na Facebook strani Point-s ter da bo ob pozivu organizatorja posredoval podatke, potrebne za prevzem nagrade. Uporabniki sodelujejo tako, da odgovorijo na postavljeno vprašanje v komentarju pod fotografijo “Michelin alpin 5 SUV". Kršitelje bomo diskvalificirali. Nagradna igra je namenjena le fizičnim osebam, pravne osebe in s.p. v akciji ne morejo sodelovati. Sodelujejo lahko osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

 

5. člen: Nagrada:

 

V nagradnem skladu je 1 glavna nagrada – prenosni zvočnik Michelin. Sponzor nagrade je Špan d.o.o., Tržaška 547, 1351 Brezovica pri Ljubljani, ID za DDV: SI89996950

 

6. člen: Razglasitev nagrajenca:

 

Nagrajenec bo po končanem žrebanju, ki bo v sredo 13.11.2020 razglašen na spletnem mestu:

 

https://www.facebook.com/pages/category/Automotive--Aircraft---Boat/Point-S-Slovenija/

 

Nagrajenec se mora na obvestilo o nagradi odzvati in organizatorju posredovati svoje osebne podatke: ime, priimek, naslov in davčno številko. Rezultati žrebanja so dokončni in pritožba nanje ni mogoča.

 

7. člen: Prijava nagrade davčnemu organu:

 

Vrednost podeljene nagrade ne presega 42 €. Nagrade ni potrebno prijaviti v davčno osnovo v davčnem letu.

 

8. člen: Prevzem nagrade:

 

Nagrada bo nagrajencu poslana po pošti.9. člen: Žrebanje:

 

Žrebanje nagrajenca bo potekalo na naslovu organizatorja in pod nadzorom komisije, ki jo sestavljajo: - Vlatko Mickov, predsednik komisije – Marko Kersnik, član komisije – Andrej Bogataj, član komisije.

 

10. člen: Sprememba pravil:

Organizator igre si pridržuje pravico, da v vsakem trenutku spremeni pogoje nagradne igre, če to zahtevajo vsebinski, komercialni ali tehnični vzroki.

 

11. člen: Obvezujoča pravila:

 

Pravila so obvezujoča za organizatorja in druge osebe, ki so kakor koli povezane z izdajo nagrade, ter za udeležence, ki s sodelovanjem v nagradni igri priznavajo ta pravila in se obvezujejo, da jih bodo upoštevali. Pravila in pogoji nagradne igre so v času trajanja nagradne igre v celoti na vpogled na spletnem mestu https://www.point-s.si/advices/Michelin. Za tolmačenje posameznih členov tega pravilnika je pristojna komisija, ki za posamezna mnenja in druga pravna opravila imenuje in pooblasti pravno službo organizatorja. Morebitne napake v delu komisije in pri izvedbi igre bo komisija reševala pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi običaji. V primeru hujše kršitve tega pravilnika lahko komisija razveljavi nagradno igro kot celoto in jo z ustreznimi popravki ponovi.

 

12. člen: Mladoletnost nagrajenca:

 

V primeru, da je nagrajenec oseba, mlajša od 18 let, mora nagrajenca zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da to mladoletno osebo zastopa.

 

Brezovica pri Ljubljani, 29.10.2020

 

No stress with PointS
 • icon-tire1509973988.png
  OBLJUBA 1

  Point S mreža združuje najboljše strokovnjake na področju vulkanizerstva in servisiranja vozil, s konkurenčnimi cenami, garancijo na opravljene storitve in transparentno storitvijo v skladu z mednarodnimi standardi.

 • icon-quality1509973987.png
  OBLJUBA 2

  V Point S boste deležni vrhunske storitve menjave pnevmatik, svetovanja in servisa, ne glede na to, kateri Point S boste obiskali

 • icon-chrono1509973987.png
  OBLJUBA 3

  V Point S se zavezujemo, da celoten proces menjave pnevmatik na vašem ne bo trajal dlje kot eno uro (od sprejema v delavnico)!

Nalagam. Prosimo počakajte
Point S z uporabo piškotkov optimizira zasnovo in delovanje naše spletne strani. Če nadaljujete z obiskom naše spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o naših piškotkih in kako jih uporabljamo. Nadaljuj